Tälle sivulle päivitetään latuhuoltoon liittyvistä poikkeavista toimenpiteistä. Reitit huolletaan lähtökohtaisesti lumisateita seuraavana päivänä, ei ns. päivittäistä ajoa ellei olosuhteet niin erikseen vaadi.

Pääosin voit seurata latutilannetta "Latujen huoltotilanne" välilehdeltä, johon päivittyy kellonaika reittien huoltamisesta ja mahdollinen lisäkuvaus ajetusta ladusta.

TO 25.2. KLO 9.40
REITIT HUOLLETTU KE-TO YÖLLÄ, SEURAAVA HUOLTO KUN PAKASTAA

Reitit huollettu yöllä ennenkuin meni lämpimän puolelle, seuraava huolto tehdään kun taas pakastuu. Jos reitit huolletaan suvijakson aikana, ne menevät huonoon kuntoon - tästä syystä pakkasten odottelut seuraavan huollon suhteen.

PE 19.2. KLO 8.40

Hiihtolomat alkavat. Latuhuolto lauantaina, tämän hetkisen sääennusteen mukaan myös sunnuntaina. Huoltotilanne-sivulle päivittyy tiedot, kun kukin lenkki huollettu.

MA 1.2.

Jääladut ja Tuunaansalmen ylitys on tarkoitus ajaa loppuviikosta.

To 28.1. KLO 15.40 PE JA LA LATUHUOLTO

Vihdoin kääntyy pakkasen puolelle, huomenna latujen huolto (ei jääladut) ja seuranta normaaliin tapaan "Latujen huoltotilanne" välilehdeltä. Metlan latu huolletaan lauantaina.

KE 27.1. KLO 21.30 JÄÄLADUT KIINNI VIIKONLOPUN YLI

Vettä on jäällä erittäin paljon ja jääolosuhteet näyttää haastavilta. Odotetaan ensi viikkoon jäälatujen ja tampattujen kävelyurien teossa.

MA 25.1.2021 KLO 8.20

Seuraava latuhuolto lumisateista huolimatta loppuviikosta, pakkasten tulon mukaan. Jos tällä suvikelillä ajaa ladut, menee latupohjat huonoon kuntoon. Odotetaan loppuviikon pakkaset.